Sinterklaas gedichten van
De Rijmpiet

PRIVACYBELEID VAN DE RIJMPIET

Versie 04-11-2009

Bij de Rijmpiet beseffen wij dat privacy belangrijk is. Daarom hebben wij een beleid ontwikkelt om gegevens van onze bezoekers te beschermen. Hieronder kun je lezen wat dat inhoudt.

Algemeen:

Bezoekers van de Rijmpiet kunnen op diverse plaatsen op de Rijmpiet hun e-mailadres achterlaten. Dit kan bijvoorbeeld om lid te worden van de nieuwsbrief, mee te doen aan de Sinterklaas gedichten wedstrijd of om lid te worden van het forum. De Rijmpiet zal nooit deze adressen zonder uitdrukkelijke toestemming delen met een derde partij.

 Nieuwsbrief:

 De Rijmpiet geeft in de sinterklaasperiode een nieuwsbrief uit. Bezoekers kunnen lid worden van deze nieuwsbrief door hun e-maildres op te geven. De mail adressen worden in een database bewaard, zolang men lid blijft van de nieuwsbrief. Nadat een lid zich heeft afgemeld, wordt het mailadres binnen een jaar uit de database verwijderd.

Wedstrijd:

Om mee te kunnen doen aan de Sinterklaas gedichten wedstrijd van de Rijmpiet is het noodzakelijk om een e-mailadres op te geven. Deze adressen worden opgeslagen in een database. Binnen twee maanden van het sluiten van de wedstrijd wordt deze database geschoond. Alle maildressen zijn dan verwijderd.

Forum:

De Rijmpiet heeft een forum, waarvan men lid dient te worden om berichten in te kunnen posten. Bij registratie dient een e-mailadres opgegeven te worden. Zolang men lid blijft, blijven deze adressen bewaard in een database. Indien men het lidmaatschap opzegt, zullen binnen een jaar de gegevens verwijderd worden inclusief het e-mailadres.

Advertentiecookies:

De Rijmpiet maakt gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer je onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet je naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over je bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin je wellicht geïnteresseerd bent. Als je hierover meer informatie wenst of als je wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klik dan op deze link.

Copyright ┬ę 2009 www.de-rijmpiet.nl


De Rijmpiet op Twitter, Facebook en Google+

Twitter:Google+:

Categorien Sinterklaas Gedichten
LINKS | CONTACT | COPYRIGHT | PRIVACYBELEID | SITEMAP