Sinterklaas gedichten van
De Rijmpiet

UITSLAG SINTERKLAASGEDICHTEN WEDSTRIJD 2010

Het was dit jaar niet gemakkelijk voor de jury om vier winnaars te vinden. Alle inzendingen waren van hoog niveau en dan is het moeilijk de allerbeste te kiezen! Natuurlijk is het toch gelukt, na rijp beraad.
Winnaar in de categorie "kinderen" werd Sidney Michorius (12) met zijn gedicht "Sint en Piet". Hij krijgt een cadeaubon van 25 euro. De tweede prijs ging naar Jonathan Vandionant (10) met het gedicht "Een klein vraagje". Hij krijgt een cadeaubon van 15 euro.
Bij de volwassenen ging de eerste prijs naar Marlies met het gedicht "Kerstboom". Zij wordt beloond met een cadeaubon van 25 euro. De tweede prijs gaat naar Ivy met haar gedicht "Sinterklaasviering in Australië". Zij krijgt een cadeaubon van 15 euro.
Naast deze prijzen heeft de jury twee extra prijzen toegekend. Eén voor het leuke doe-het-zelf gedicht "Goede en slechte eigenschappen" van Loni Wissink en één voor het gedicht "Sint uit de put" van Erik van Helsdingen. Beide gedichten vielen volgens het reglement buiten mededinging, omdat ze te lang waren. Niettemin worden ze door de jury beloond met een cadeaubon van 10 euro.
Gefeliciteerd allemaal!

CATEGORIE KINDEREN

De winnaars in de categorie voor kinderen:

CATEGORIE VOLWASSENEN

De winnaars in de categorie voor volwassenen zijn:

Extra prijzen zijn gegaan naar:

SELECTIE INGEZONDEN GEDICHTEN

Wil je andere ingezonden gedichten bekijken kijk dan bij onze selectie. Veel plezier!!


Klik hier om terug te gaan naar de homepage van wedstrijd.de-rijmpiet.nl

Klik hier om terug te gaan naar de homepage van de Rijmpiet

Copyright © 2010 www.de-rijmpiet.nl


De Rijmpiet op Twitter, Facebook en Google+

Twitter:Google+:

Categorien Sinterklaas Gedichten
LINKS | CONTACT | COPYRIGHT | PRIVACYBELEID | SITEMAP